woensdag 29 maart 2023

Woke cultuur al voorspeld voor het jaar1825

.
n het boek van Jules Silver  VOORSPELLINGEN oude en nieuwe tot aan het jaar 2050
staan voorspellingen van de woud- of bosprofeet MÜhlhiasl 1750-1825.

daar zegt hij o.a.:

[...] als de vrouwen hoofden hebben als bezems [....]

[...] de mannen zich als vrouwen kleden en omgekeerd.
In deze tijd zal een strenge heer de mensen onderdrukken. De prijzen en belastingen gaan omhoog. Deze belastingen kan tenslotte niemand meer opbrengen. Ook komen er wetten aan wie geen mens zich kan houden. [...]

wie moet er dan niet aan onze woke cultuur denken en onze repressieve regeringen? (Nieuw-Zeeland, Canada, Australië, Duitsland, Frankrijk, Nederland)

zie ook : week van de lentekriebels
 



 Hieronder e.e.a. uit officiële documenten van de WHO ivm kindersex:

Voor kinderen van 0-4 jaar

Geef informatie over genot en plezier bij het aanraken van iemands lichaam. . . masturbatie" "Kinderen in staat stellen zich bewust te worden van genderidentiteit"

"Geef het recht om genderidentiteiten te onderzoeken"

Voor kinderen van 4-6 jaar

"Geef informatie over masturbatie in de vroege kinderjaren"

"Geef informatie over relaties tussen personen van hetzelfde geslacht" "Geef er informatie over. . . verschillende concepten van een gezin "

"Help kinderen respect te ontwikkelen voor verschillende normen met betrekking tot seksualiteit"

Voor kinderen van 6-9 jaar

'Geef er informatie over. . . verschillende conceptiemethoden ”

"Geef informatie over plezier en genot bij het aanraken van het eigen lichaam, masturbatie tijdens de vroege kinderjaren"

"Geef informatie over vriendschap en liefde voor mensen van hetzelfde geslacht"..................

en zo gaat dat nog een tijdje door.....

Hoe men tegenwoordig met gender omgaat zou weer een heel artikel apart vergen. Pedo's schijnen zich te verlustigen aan transgender kinderen. Woke word gepropageerd door bijv. ook de Rutgers stichting.

We zien dus dat er wereldwijd netwerken bestaan die zich met kinder misbruik bezig houden. Pedofilie is een veel voorkomend verschijnsel in de kringen waar men de macht heeft om wetten uit te kunnen vaardigen.

Soms bereiken ons echter berichten waarbij mensen zich terecht kunnen afvragen “gebeurd dit nu echt?”. Toen men na en tijdens de 2e wereldoorlog hoorde over de holocaust konden de mensen dat eigenlijk ook niet geloven.

Ellaster.nl:

Als de waarheid over Adrenochrome naar buiten komt, gaat Hollywood ten onder.

Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden. Is dit simpelweg een belachelijke complot- theorie, of zit er meer achter? De waarheid is soms vreemder dan fictie. Soms is de waarheid gruwelijker en absurder dan menigeen zich kan voorstellen.

Rudolf Steiner:

De seksuele riten zijn er om in deze kringen gebannen te worden. Er is een voortdurende strijd op aarde, die er enerzijds naar streeft de hartstochten te zuiveren en anderzijds de zinnelijkheid te versterken. De entiteiten die het Christus-principe als hun leider hebben, trachten de aarde voor zich te winnen, maar de andere, vijandige entiteiten trachten zich ook de aarde toe te eigenen". (GA 093a, 17-10-1905)

Het zou te ver voeren om hier uitgebreid op in te gaan. Maar in eerdere citaten van Steiner: pagina 68 en pagina 69 wordt helaas dat beeld bevestigd. De mensen die zich met seksuele uitspattingen bezighouden bevinden zich op het pad van de zwarte magie. De indruk ontstaat dat vampirisme veel actueler is dan te vermoeden valt uit folkloristische verhalen. Er is een woke cultuur die gepropageerd word.




De zonde tot de dood

Dichtbij de grens van Kanaän lag vroeger een stad, die vanwege de gruwelijke zonden haar naam voor altijd verbonden heeft met allerlei abnormale neigingen en tegennatuurlijk onzedelijk gedrag. De Bijbel zegt dat de inwoners van Sodom slecht en zondig waren. Alle mannen, jong en oud waren ontrouw ‘aan hun oorsprong’ en zochten een perverse gemeenschap met elkaar (Gen.19:4; Judas 7). Als straf voor hun goddeloosheid werden deze steden omgekeerd en verzonken zij onder een regen van vuur en zwavel bijna 800 meter beneden de zeespiegel. Deze hellevaart werd voortaan het type van het eindoordeel, waarbij alle mensen ‘die niet geschreven staan in het Levensboek’ in de vuurpoel gegooid worden (Op.20:15). De zonde van Sodom is immers een aantasting van het levensbeginsel. Vanuit de natuurlijke gemeenschap tussen man en vrouw ontstaat nieuw leven. Elke vorm van seksueel verkeer dat tegen de scheppingswetten van God ingaat, heeft een onnatuurlijk karakter en tast de instandhouding van het leven aan.


Wat kan daar nu aan ten grondslag liggen?
In de wereld zijn momenteel veel; leidinggevende personen pedofiel. Die waren er altijd al maar nu komen ze er steeds meer openlijk voor uit. In hun functie van leidinggevende macht proberen ze nu ook hun "afwijking" te normaliseren (nieuwe normaal). Het is niet meer alleen het voorrecht van de Katholieke kerk. Dit streven zit inmiddels in de hele samenleving ingebakken. De WHO en de WEF propageert het maar ook bijv. de Rutgers stichting in NL. Rutte in zijn jonge jaren als voorzitter van de JOVD pleitte al voor sex met kinderen vanaf 12 jaar en ook bestialiteit moest mogelijk zijn (sex met dieren).

We leven intussen al meerdere generaties met anticonceptie slikkende vrouwen. De stoffen van deze pil met hormonale werking komen via de urine in het riool en later ook weer in het drinkwater. Volgens de principes van homeopathie werken sterk verdunde stoffen ook sterk in op de mens.
Dat veel mensen onder invloed van deze stoffen nu rijp zijn voor de transgender gedachte is dus niet zo vreemd. Veel andere medicijnen komen via urine ook in het riool terecht zoals bijv. tranquilizers.

In Nederland gebruiken meer dan 1,1 miljoen mensen antidepressiva. Van de 10 miljoen volwassenen is dat meer dan 1 op de 10.

De vrouwen die zich tot man willen laten ombouwen op biologisch niveau gebruiken daarvoor testosteron injecties. Deze hebben invloed op het gedrag met name op de agressiviteit.

De elite die streeft naar depopulatie (meer hierover hier)  wil ook de traditionele waarden van het gezin ondermijnen en dat lukt al heel aardig in het Westen. Gelukkig zien mensen als Poetin en met hem veel Russen welke bedreiging op dit gebied van het woke Westen uitgaat.
Hoewel de waanzin ten top gaan de aanbevelingen in het volgende artikel toch wel een beetje (veel) te ver. Maar het toont wel aan hoe het met de polarisatie in de maatschappij gesteld is. .




naar inhoudsopgave update

Geen opmerkingen:

Een reactie posten